BSMMMO’da görev dağılımı yapıldı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunun ardından göreve gelen yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu kadroları, BAOB Yerleşkesi’nde gerçekleşen tören ile 3 yıl sürecek olan görev

BSMMMO’da görev dağılımı yapıldı

Ahmet Hikmet Sönmez başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda Ömer İşci Başkan Yardımcısı, Hasan Uçar Sekreter, Fikri Yazkili Sayman, Ali Çevdir, Asım Karaman ve Fatih Arslan ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak. Başkan Ahmet Hikmet Sönmez, “Yeni yönetim kurulumuz şu anda 4’ü Çağdaş Muhasebeciler Grubu’ndan, 3’ü de Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’ndan olmak üzere 7 kişiden teşekkül etti. 

Siyasi iktidarın meslek örgütümüze bir müdahalesi olarak gördüğümüz nispi temsil sistemini her ne kadar eleştirsek de, farklı gruplardan arkadaşlarımızla birlikte görev alacağımız yeni yönetim dönemimizde, mümkün olduğunca uyumlu bir çalışma süreci geçirmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X