BTG’nin yeni projesi: Inventum

Konut sektörünün yenilikçi firması BTG İnşaat, Bursa 23 Nisan Bölgesi’nde hayatı keşfetmeye çıkaran Inventum projesini alıcılarıyla buluşturmaya başladı.

BTG’nin yeni projesi: Inventum

BTG İnşaat, evinizin dışındaki hayatınıza değer katarak her adımda sevginizi paylaşarak çoğaltacağınız Inventum’da daha yenilikçi, teknolojik daha huzurlu bir ortamda yaşama şansını sunuyor.

Toplamda 189 daireden ve 3 bloktan oluşan BTG’nin yeni projesi Inventum geniş daire metrekareleri ve zengin donatı alanlarıyla dikkat çekerken, projede; açılır – kapanır yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, kapalı otopark,fitness salonu,sauna ,açık ve kapalı çocuk oyun alanları, siteye kartlı giriş – çıkış sistem ve dinlenme alanı bulunuyor. Ayrıca sitenin kullanabileceği ,futbol ve basketbol sahası, koşu parkuru, açık spor alanı, yeşil alan ve dinlenme alanı ile sizi ve çocuklarınızı doğa ve sağlık ile buluşturuyor.  

Inventum Daire Satışları Hızla Devam Ediyor! 

Günlük yaşamınızı kolaylaştıracak modern mimarisiyle Inventum İzmir yolu üzerinde, metro, market, okul ve diğer ulaşım yollarına yakın ve merkezi konumda yer alıyor.

BTG inşaat , sizi sosyal donatı alanları ve merkezi lokasyonu ile öne çıkan Inventum projesinde ,yeni yaşam alanınızın keşfi için, örnek dairesini görmeye davet ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X