BTM’de 3. yıl coşkusu

Ürettiği eğitim teknolojileri, dönemsel sergileri ve dünya çapında yakaladığı marka başarısı ile Bursa’nın gururu olan Bilim ve Teknoloji Merkezi 3. kuruluş yıldönümünü bilim meraklıları ile kutladı.

BTM’de 3. yıl coşkusu

Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek hedefiyle projelendirilen ve her geçen gün biraz daha büyüyen BTM, 3. kuruluş yıldönümünde bilime meraklı ziyaretçilerin akınına uğradı.  

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere toplumun her kesiminin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları sunmak amacıyla geliştiren Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, kuruluş yıldönümünde 2 bine yakın ziyaretçiye ulaştı. Gerçekleştirdiği etkinlikler ve çocuklara yönelik tematik atölye çalışmalarıyla bilim meraklılarının ilgisini çeken BTM’yi ziyaret edenler,  bütün faaliyet alanlarının yanı sıra sergilerden ücretsiz yararlanma imkânı buldu.

3 yıl gibi kısa sürede Türkiye genelinde en çok ziyaret edilen mekânlar arasına girmeyi başaran Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Genel Koordinatörü Rıfat Bakan, BTM’ye gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini, bilime olan merakın toplum nezdinde artmasının sevindirici olduğunu söyledi. Bakan, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin kuruluş yıldönümünde kendilerini yalnız bırakmayan bilim severlere teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X