BTM’den öğretmenler günü hediyesi

Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi bilimin ve teknolojinin ilerlemesine ve bilimsel farkındalığa sahip yeni nesillerin gelişmesine büyük katkı sağlayan öğretmenleri unutmadı.

BTM’den öğretmenler günü hediyesi

BTM 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle 24-27 Kasım arası BTM’yi ziyaret eden tüm Öğretmenlere Planetaryum hizmetini ücretsiz sağlayacak. Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa’da başta çocuklar olmak üzere toplumun her kesiminin bilimsel farkındalığa sahip olması adına faaliyet göstermeye devam ediyor. Açılışından beri 200 bin ziyaretçiyi ağırlayan BTM, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yeni projelere imza atıyor. 

Bilim ve Teknoloji Merkezi bilimin gelişmesine, üretken genç nesillerin yetişmesine en büyük katkıyı sağlayan değerli öğretmenlerimizi unutmadı. 24 Kasım Salı’dan 27 Kasım Cuma Günü’ne kadar BTM’yi ziyaret eden tüm öğretmenlerimiz Planetaryum’u ücretsiz kullanabilecek. Bilim ve Teknoloji Merkezi olarak tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bilimle dolu yeni bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X