BTSO 10 bin kişilik alım heyeti getirdi

Bursa ekonomisinin potansiyelini artırmaya yönelik hamlelerini sürdüren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Ticari Safari ve Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (Ur-Ge) projeleri kapsamında 3 yılda 10 bin kişilik alıcıyı Bursa iş dünyası ile buluşturd

BTSO 10 bin kişilik alım heyeti getirdi

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin ihracata dayalı kalkınma hedefleri doğrultusunda Bursa iş dünyasının rekabetçi ve ihracatçı kimliğine güç katmak için çalıştıklarını söyledi. Alım heyeti programlarının Bursalı şirketlerin dünyaya açılmasına rehberlik ettiğini de belirten Burkay, “Ticari Safari Projesi ve Ur-Ge Projeleriyle 80’i aşkın ülkeden 10 bin kişilik alım heyeti gruplarını Bursa iş dünyası ile buluşturmuş olduk. Üretim ve ihracatın merkezi Bursa, Türkiye’nin hedeflerine liderlik etmeyi sürdürecek” dedi. 

ÜRETİME YAKIN TAKİP

Bursalı firmaların alım heyeti programlarıyla yabancı alıcılara ürünlerini ve koleksiyonlarını sunma fırsatı bulduğunu ifade eden Başkan Burkay şöyle devam etti: “Yabancı alıcılar Bursa’da kaldıkları süre zarfında şirketlerimizin üretim tesislerini yakından inceleyerek işbirliği masasına oturuyorlar. Bursamızın tarihi ve kültürel zenginliklerini inceleme fırsatı bulan yabancı alıcılarımızın şehrimize olan ilgisi de her geçen gün artıyor. Bursa ekonomisine değer katan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve ihracat hedeflerimizle ülkemizi dünyanın en büyük ekonomileri arasına el birliğiyle taşıyacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X