BTSO-Bursaspor el ele

İbrahim Burkay ”Ali başkanımızla birlikte birkaç kampanya daha başlatmak istiyoruz. Kent bu işi sahiplenmeli ki Bursaspor özlediğimiz noktalara gelsin’ dedi.

BTSO-Bursaspor el ele

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis başkanlık divanı dün Ali Ay yönetimine hayırlı ziyaretinde bulundu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Bursaspor’un kendileri için çok önemli olduğunu belirterek “Bizler her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Ali Başkan gerçekten iş hayatında örnek alınacak çok değerli bir büyüğümüz. Bu anlamda Bursaspor’un böyle bir başkan ve yönetim kuruluna sahip olması ile Bursaspor’un bu zor dönemden çıkacağının en önemli güvencelerinden birisi. Ali Başkan kafasına koyduğunu yapan birisi.” dedi. 

EN BÜYÜK LOCA BİZDE

Bursaspor’un yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Burkay şöyle konuştu:

“Bursasporumuzun her zaman yanında olduk Bu dönemde daha da yanındayız. Bursaspor’un ekonomik sıkıntılarını atlatması adına ve şu anki problemleri çözmesi adına Bursa iş dünyası adına Bursaspor’umuzla hep beraberiz. BTSO olarak Bursaspor ile çok güzel kampanyalar yaptık. Stattaki en büyük loca bizde. Ali başkanımızla birlikte birkaç kampanya daha başlatmak istiyoruz. Kent bu işi sahiplenmeli ki Bursaspor özlediğimiz noktalara gelsin”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X