BTSO İnşaat Fuarı’na ev sahipliği yapacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, 9-12 Nisan arasında İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) ile düzenleyecekleri ‘Bursa İnşaat Fuarı’nda Körfez ülkelerinden önemli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını da

BTSO İnşaat Fuarı’na ev sahipliği yapacak

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuara Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn’den yatırımcıların katılacağını ifade eden Burkay, Arap yatırımcılar ile Bursalı firmalar arasında ikili iş görüşmelerin de gerçekleştireceğini belirtti. Burkay, Körfez ülkelerinde önemli inşaat projelerinde görev alan Arap iş adamların, Türkiye’nin ihracatçı kenti Bursa’nın yatırım imkanlarını yerinde değerlendireceğini vurguladı. 

İbrahim Burkay, ‘Fuar kapsamında yabancı yatırımcıların yanı sıra Körfez ülkelerinden de önemli isimler Bursa’da bulunacak. Fuar için Suudi Arabistan’ın prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud’un da Bursa’ya gelmesi bekleniyor’ dedi.

BURSA’DA POTANSİYEL VAR

Burkay, Mekke’de yapılan 33 katlı, bin 314 daireli Zemzem Towers’ın satışını gerçekleştiren Mass İntarnational CEO’su Nail Alamirah’ın da fuara katılacağını dile getirdi.

Burkay, ”BTSO’nun ev sahipliğinde ayrıca dünyanın birçok ülkesinde gayrimenkul ve inşaat yatırımı olan Green Valley’in CEO’su Zeiad Abbas da fuar için kentte olacak. Fuar için ayrıca Dubai’den Time Sguare Otelleri’nin yöneticileri, Birleşik Arap Emirlikleri Raak Şeyh ailesinden Ahmet Qasmi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı eski müsteşarı ve Al Jebrin Grubu CEO’su Abdullah El Jebrin de Bursa’da bulunacak. Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn büyükelçileri de fuar kapsamında Bursa’ya davet edildi” diye konuştu. İbrahim Burkay, Bursa’da gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyel olduğuna işaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X