BTSO kalitesini tescilledi

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), üyelerine yönelik hizmet kalitesini bir kez daha kanıtladı.

BTSO kalitesini tescilledi

Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’ne (MERSİS) geçen ve aynı zamanda çağrı merkezini, üye memnuniyet anketi uygulamasını ve elektronik randevu sistemini hayata geçiren BTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) akreditasyon denetimlerini başarıyla tamamladı. 

TOBB’un 3. Dönem Akredite Belge Yenileme Denetimleri’ni üstün performansla geçen BTSO, çalışmaları ve ortaya koyduğu vizyonla Türkiye’deki oda ve borsalara örnek olmaya devam etti. Akreditasyon Belge Yenileme Denetimleri kapsamında Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Ankara Merkez Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi VE TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, akreditasyon denetimlerinden ‘A’ kalite performans sergileyen BTSO’nun belgesini Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran’a takdim etti.

GURUR VERİCİ

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Oda olarak TOBB’un Türkiye’deki oda ve borsalara uyguladığı akreditasyon sisteminden başarılı bir şekilde geçmenin gurur verici olduğunu söyledi. Üye memnuniyetinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Burkay, Bursa iş dünyasının ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kente vizyon katan projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Burkay, BTSO’nun bir uzmanlık merkezi haline geldiğini vurguladı. Burkay, “Odamızda üyelerimize dönük hizmetlerimizin kalitesini ve farkını arttıracak çalışmaları sürdüreceğiz. BTSO olarak her zaman kalite çıtamızı yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X