BTSO MESYEB eğitimcileri ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) mesleki standartların uluslararası niteliğe kavuşturulması amacıyla Güney Marmara’ya kazandırdığı Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), sunduğu hizmetleri kentin tüm dinamikleriyle paylaşmayı

BTSO MESYEB eğitimcileri ağırladı

BTSO MESYEB, son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı halk eğitim merkezi, mesleki eğitim merkezi ve olgunlaştırma enstitüsü müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nde ‘Hayat Boyu Öğrenme Birimi’nden sorumlu şube müdürlerini ağırladı. 

BTSO MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Boz’un başkanlığındaki Hayat Boyu Öğrenme Biriminden sorumlu şube müdürleri ile bir araya geldi. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alma hedefleri doğrultusunda her kurumun üzerine düşen rolü yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Ramazan Karakök, “Uluslararası rekabette daha güçlü bir konuma ulaşmak adına insan odaklı çalışmaları hayata geçirmek durumundayız. BTSO MESYEB olarak bilgi, beceri, kişisel yetkinlik ve meslek etiğini öne çıkaran çok önemli hizmetler sunuyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X