BTSO otellere Bursa standı kuracak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), kentin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini ekledi.

BTSO otellere Bursa standı kuracak

Oda, Bursa’daki otellere yurtiçinen ve yurtdışından gelen turistlerin bilgilendirilmesi amacıyla stantlar kuracak. BTSO, bu adımla tarih, kültür ve turizm kenti Bursa’nın zenginliklerini daha etkin bir şekilde tanıtmayı hedefliyor.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Oda olarak hazırladıkları özel stantları Bursa’daki otellerin lobilerine yerleştirmeye başladıklarını söyledi. Kente yurt içinden ve dışından gelen turistlerin bu stantlarda Bursa hakkında detaylı bilgilere sahip olma fırsatı bulacaklarını anlatan Burkay, ”Oda olarak farklı dillerde oluşturduğumuz dökümanlar da bu stantlarda yer alacak. Tarih, kültür ve turizm kenti Bursa’nın zenginliklerini her platformda sergilemeyi sürdüreceğiz. GÜMTOB ve TÜRSAB ile birlikte kurduğumuz Kongre AŞ’nin de etkinliğini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X