BTSO ramazan boyunca 60 bin Bursalıyı ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen iftar sofraları, bir ay boyunca 60 bini aşkın Bursalı vatandaşı ağırladı.

BTSO ramazan boyunca 60 bin Bursalıyı ağırladı

Bursalı iş adamları ve kamu kurumlarının sponsorluğuyla kurulan iftar çadırları, ramazan ayı boyunca kentteki birlik ve beraberliğe katkı sağladı. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, rahmet ve bereket ayı ramazanın toplumda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini söyledi. 

‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen iftar sofralarının ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı artırdığına dikkat çeken Burkay, “BTSO olarak iftar sofralarında her gün 2 bini aşkın kişiyi buluşturduk. 4 yıl boyunca ise bu sofralarımızda 250 binden fazla kişiyi ağırladık. İftar sofralarımız, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına güzel bir örnek teşkil ediyor. Bu anlamda bu organizasyona maddi ve manevi olarak katkı sağlayan hayırsever iş adamları ve kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X