BTSO son kez toplandı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da planladıkları geleceği hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

BTSO son kez toplandı

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

BTSO’nun seçim öncesi son toplantısı olan mart ayı olağan meclis toplantısı Müşterek Komiteler Toplantısı’nın ardından Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. Başkan Burkay, buradaki konuşmasında 39 bin üyenin desteğiyle kenti daha güçlü bir geleceğe taşımak için çıktıkları yolda 5 yılı geride bıraktıklarını belirtti.

16 makro projeyle yola çıktıklarını ve 40 projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Burkay, ”Kentin ortak aklını harekete geçirerek, kent dinamikleri ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüttük.

Ortaya çıkan bu sinerji kentimizin ihtiyaç duyduğu sanayi ve ticaret hayatındaki dönüşümü de beraberinde getirdi.

Projelerimiz kent ve ülke ekonomimize önemli bir dinamizm kattı. 5 yıllık süreçte üyelerimizin dış ticaretini artıracak örnek projelere imza attık.

BTSO Akademi’den MESYEB’e, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’mizden Payitaht Çarşı’ya, Mutfak Akademi’den Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ne tüm projelerimiz üyelerimizin talepleri ve ülkemizin hayalleri doğrultusunda hayata geçti” dedi.

YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARINI ARALIYORUZ

Yaptıkları anlaşmalarla üyelere 170 milyon liralık finansman desteği sağladıklarını dile getiren Burkay,makro projelerle de kent ekonomisine 360 milyon liralık bütçe desteği kazandırdıklarının altını çizdi.

Burkay, ”Odamız bu süreçte kısır çekişmelerin ve popülist yaklaşımların yerine, ortak akıl ve istişare kültürünü benimseyen örnek çalışmaların merkezi haline geldi.

.BTSO liderliğinde kentin yakaladığı başarılar yeni bir atılım döneminin de habercisi.

5 yılda hâkim kıldığımız bu yeni anlayış sayesinde başlattığımız değişim ve dönüşüm tüm Türkiye’nin uygulama sahasına girdi.

Şimdi yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da planladığımız geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu. Toplantının ardından 5 yıllık süreçte görev yapan meclis üyelerine plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X