BTSO üyelerinden Frankfurt çıkarması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi firma temsilcileri, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında kimya sektöründe 3 yılda bir kez düzenlenen Almanya Achema Fuarı’nı ziyaret ederek sektörlerindeki yenilikleri yakından inceledi.

BTSO üyelerinden Frankfurt çıkarması

Frankfurt’ta gerçekleşen ve 3 bin 700 firmanın katılım sağladığı fuarı, yüksek oranda profesyonellerin oluşturduğu 167 bin kişi ziyaret etti. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile BTSO üyesi firmaların pazar çeşitliliklerini arttırmada yardımcı olduklarının ifade etti. 

Burkay, ”2014 yılında 23 ayrı fuar organizasyonuna katılan 800 üyemizi yurt dışındaki fuarlara taşımıştık. Bu yılın ilk 6 ayında gerçekeştirdiğimiz 21 fuar organizasyonuna katılan üye sayımız şimdiden 800’ü geçti. Yıl sonuna kadar bu rakamın 2 bine ulaşmasını hedefliyoruz” dedi. 

YENİLİKLER İNCELENİYOR

KOSGEB ve BTSO tarafından desteklenen fuar organizasyonlarının üyelerinin dış ticaret hacmini artırmaya yardımcı olduğunu dile getiren Burkay, üyelerin fuarlar aracılığıyla sektörlerindeki yenilikleri inceleme ve iş görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakaladıklarının altını çizdi. İbrahim Burkay, ”Tüm üyelerimizi her biri sektörünün önde gelen fuar organizasyonlarına katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

SANAYİ ODALARI ZİYARET EDİLDİ

Fuardaki incelemelerinin yanı sıra BTSO heyeti Frankfurt’ta bir dizi ziyarette bulundu. Frankfurk Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden heyete Almanya ile gerçekleştirilecek ticarette dikkat edilmesi gereken hususlar ile Almanya ticaret hukuku hakkında bilgi verildi. Heyet daha sonra Darmstadt ve Hanau Ticaret ve Sanayi Odaları’nı ziyaret etti. Ziyaretlerde BTSO üyeleri, Alman işadamlarıyla bir araya gelerek iş imkanlarını değerlendirme fırsatı yakaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X