BTSO vatandaşla iftar sofralarında buluşacak

‘Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla son 4 yılda 250 bini aşkın Bursalı’yı ‘İftar Sofraları’nda buluşturan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl da şehrin iki ayrı yerine kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları ağırlayacak.

BTSO vatandaşla iftar sofralarında buluşacak

Hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda 4 yıldır hazırlanan iftar sofraları, ramazan ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’nde kurulacak.

Oda, buralarda 60 bin kişiyi ağırlamayı planlıyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ramazan ayının güzelliklere, berekete ve yüce Allah’ın rızasına ulaşabilmede çok önemli fırsatları barındırdığını söyledi. Bu mübarek ayda yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Burkay, kentin sanayi ve ticari hayatına liderlik etmenin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da öncü rol üstlendiklerini vurguladı.

​Burkay, ”250 bine yakın hemşehrimizi ‘İftar Sofraları’nda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz organizasyonumuz dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en önemli adreslerinden birisi olacak. Her gün yaklaşık 2 bin kişiyle birlikte iftarımızı açacağız. Bu açıdan herkesin ramazan ayını şimdiden tebrik ediyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X