BTSO’da Parseker de ‘adayım’ dedi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 3 Nisan’da yapılacak seçimlerinde mevcut Başkan İbrahim Burkay’ın ardından İlhan Parseker de adaylığını açıkladı.

BTSO’da Parseker de ‘adayım’ dedi

2013 yılındaki seçimlerde de bu iki aday yarışmış ve seçimin galibi Burkay olmuştu. BTSO Meclis Üyesi İlhan Parseker, dün yaptığı açıklamada, 2013 yılındaki seçimlerde BTSO tarihinde görülmeyen olağanüstü bir süreç yaşandığını ileri sürdü.

Oda’nın son dönemde itibar kaybına uğradığını savunan Parseker şunları kaydetti: ”Ülkemizin olağanüstü dönemden geçtiği bugünlerde, Türkiye için önemli bir üretim gücü olan ve yaklaşık 40 bin işletmeyi temsil eden BTSO’nun ‘milli, güçlü, temiz ve şaibesiz’ meclis yapısına; BTSO üyelerinin temel sorunlarına yönelik ve Bursa’ya katma değer katacak projelere ihtiyaç duyduğu açık bir gerçektir.

Diğer taraftan kamuoyunun dikkat etmesi gereken bir husus da, BTSO seçimlerinin ‘Meslek Komitesi’ ve ‘Yönetim Kurulu’ olarak iki aşamalı gerçekleştiğidir. 2013 yılında olduğu gibi yine aynı algı oyunları ile kamuoyu yanıltılmak istenmektedir.”

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

‘Temiz ve güçlü’ bir BTSO hedeflediklerini dile getiren İlhan Parseker, ”Bunun için 3 Nisan’da yapılması öngörülen seçimlerde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kurumları ile işbirliği içerisinde ‘Güçlü bir Bursa ve Türkiye’ hedefine yürümek için meslek komitelerinde görev alacak iş insanlarının işbaşına gelmesini sağlamak amacıyla şahsım ve ilkelerimize inanan iş insanları ile birlikte ‘Temiz ve Güçlü BTSO Platformu’ olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X