BTSO’da trend eğitimi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde ocak ayında düzenlenecek olan Bursa Bebe Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junio Show) hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

BTSO’da trend eğitimi

BTSO, fuar çalışmaları kapsamında 3-4 Kasım tarihlerinde dünyaca ünlü trend uzmanlarını Bursa’ya getiriyor. Dünyada yeni trendleri belirleyen merkezlerden olan Promostyl firmasının pazarlama uzmanı Feriel Keraoui ve Bebe ve Çocuk Giyim Uzmanı Jennifer Dervyn, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek. BTSO Hizmet Binası’nda 2 gün boyunca sürecek organizasyonda, firmalara trendleri aktarma, yorumlama ve bunları koleksiyonlarına nasıl yansıtabilecekleri konusunda eğitim verilecek.

Söz konusu programa katılan firmalar, eğitim doğrultusunda hazırladıkları koleksiyonları Promostyl’e sunacaklar. Değerlendirme sonucunda dereceye giren tasarımlar 13-17 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Junio Show Fuarı’nın Trend Yarışma Alanında sergilenecek. BTSO Çok Amaçlı Salon’da düzenlenecek olan eğitimler, 09:30-15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X