BTSO’dan büyük destek

Başkan İbrahim Burkay ‘Armayı Sırtla’ projesine bin çanta ile katıldıklarını açıkladı.

BTSO’dan büyük destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursaspor ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Armayı Sırtla’ projesine bin çanta ile destek verdi. İlköğretim düzeyinde eğitim gören çocuklarda yeşil beyaz sevgisini pekiştirmeyi hedefleyen Bursaspor armalı okul çantalarından bin adet alarak hediye eden BTSO’da Başkan İbrahim Burkay, Bursaspor’a tüm kentin destek zorunda olduğunu söyledi. Burkay şöyle konuştu:

DESTEK VERİN

‘Bursaspor, ortak kent kültürümüzün en önemli birleştirici unsurlarından biri. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu anlamlı kampanya katılarak hem hepimizin ortak değeri olan Bursaspor’a destek vermekten hem de toplumsal sorumluluk anlayışı kapsamında çocuklarımızın eğitimine katkı bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm kurumlarımızı ve halkımızı bu güzel kampanyaya destek vermeye davet ediyorum’ Bu arada dün itibariyle ‘Armayı Sırtla’ kampanyasında rakam 2 bin 421 oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X