BTSO’dan kadın girişimcilere destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), kadın girişimcilerin yenilikçi fikirlerine ve projelerine destek vermek için ‘Kadın Girişimcilik Kampı’nı hayata geçiriyor.

BTSO’dan kadın girişimcilere destek

BTSO çatısı altında faaliyet gösteren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun da destekleriyle başlatılacak kamp kapsamında ‘Ödüllü Proje Yarışması’ da düzenlenecek. 

Projeler ile iş dünyasında rol almak isteyen kadınlara girişimcilik yolunda rehberlik edilmesi sağlanacak. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ”Bursalı kadın girişimciler, projeleriyle Türkiye’de farkını ortaya koyuyor. BTSO liderliğinde başlayan Kadın Girişimciler Kampı Projesi’nin Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum” dedi

AKTİF ROL ALMALILAR

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir de, kadınların iş hayatında daha aktif rol almasını istediklerini söyledi. 

Girişimcilik Kampı Projesi’ne büyük önem verdiklerini anlatan Özdemir, şunları kaydetti: “Proje kapsamında girişimcilik hikâyesi ya da projesi olan kadınları ön elemeden geçirerek kampa alacağız. Ve bu kampta kadınlara projelerini geliştirme, finans kaynaklarına ulaşma, devlet destekleri, işletme yönetimi ve pazarlama gibi kritik konularda eğitimler vereceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X