BTSO’dan yeni bir girişimcilik programı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), KOSGEB işbirliğiyle yeni bir girişimcilik programına daha start veriyor.

BTSO’dan yeni bir girişimcilik programı

2015 yılı ekim ayında ilki düzenlenen programın devamı niteliğindeki eğitimlere başvurular, 24 Şubat tarihine kadar Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (DOSAB) Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM) kabul edilecek. 

BUTGEM’de düzenlenecek girişimcilik eğitimlerinden 120 kursiyer faydalanabilecek. Eğitim programının ilk dersi ise 29 Şubat 2016 tarihinde başlayacak.

BTSO Başkanı İbriham Burkay, Türkiye’nin ve Bursa’nın hedeflerine ulaşması için iş dünyasının yeni girişimcilere ihtiyacının olduğunu söyledi. 

Girişimciliğin hayatın her alanında uygulanması gerektiğini vurgulayan Burkay, BTSO liderliğinde KOSGEB destekleriyle verilen eğitimlerin girişimciler için büyük bir fırsat niteliğinde olduğunu ifade etti. 

Burkay, “Girişimcilerimizin alacakları bu eğitim, teknolojiyi kullanan sektörlerdeki verimliliği de arttırıyor. Kent ve ülke ekonomisene kazandırılan yeni girişimcilerimiz aynı zamanda ekonomimizin büyümesine de yardımcı oluyor” dedi.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kağan Yeşil de, kursiyerlerin girişimcilik eğitimleri sonunda 50 bin lira hibe, 100 bin lira tutarında ise kredi imkanından faydalanma imkanını yakalayacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X