BTSO’nun 127’inci yıl gururu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), kuruluşunun 127’inci yılını kutluyor.

BTSO’nun 127’inci yıl gururu

ASLIHAN AYDIN

 

Oda’nın Meclis Başkanı Remzi Topuk ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşı okundu. Burada gazetecilere açıklama yapan Remzi Topuk, 6 Haziran 1889 yılında kurulan BTSO’nun, 127. yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi. 

”Kurucumuz, Osman Fevzi Efendi ve arkadaşlarını şükranla minnetle saygıyla anıyoruz” diyen Topuk, BTSO’nun, işgal yılları dahil Bursa ekonomisi için elinden geleni yaptığını, iş hayatına önemli katkılarda bulunduğunu vurguladı. Topuk, ”Bugün de Bursa’nın durumuna baktığımızda Bursa sanayi, ticaret kenti. Bursa kişi başı gelir seviyesi en yüksek kentlerden biri. Yine baktığımızda 4 dolarlık ihracat fiyatıyla en yüksek ihracat katma değeri üreten bir kent” dedi. Remzi Topuk ve beraberindekiler, daha sonra Osman Fevzi Efendi’nin Emirsultan Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti ve dua okudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X