BTSO’nun Altıparmak binası açıldı

BTSO Başkanı Burkay, kurdeleyi birlikte kestiği Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye kente kattığı vizyon ve projelerden dolayı teşekkür etti.

BTSO’nun Altıparmak binası açıldı

ASLIHAN AYDIN

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Altıparmak Temsilcilik Binası’nın resmi açılışı dün yapıldı. Büyükşehir Beledile Başkanı Recep Altepe ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da hazır bulunduğu açılışta konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Büyükşehir Belediyesi ile 2012 yılında adımını attıkları projenin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Recep Altepe’ye kente kattığı vizyon ve projelerden dolayı teşekkür eden Burkay, ”Burası hem bizim protokol kabullerini yaptığımız hem de ticaret kesimine hizmet sunduğumuz binamız. Ticaret ve sanayi sicilinin tüm karnelerinin, kapasite raporlarının düzenlendiği birimleri ile Bursa iş dünyasına hizmet vermeye başladı. Konsey ve komitelerimiz de burada taplontı yapabilecekler” dedi.

HİZMET AŞKINI GÖRDÜM

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, iki gündür Bursa’da olduğunu ve buradaki hizmet aşkını bizzat gördüğünü ifade ederek, BTSO’yu hizmetlerinden dolayı kutladı. Hisarcıklıoğlu, yeni hizmet binası ile ilgili olarak ise ”Şehir içinde faaliyet gösterenler burada evraklarına daha hızlı ulaşabilecekler” diye konuştu.

ATATÜRK MEYDANI OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO’nun Altıparmak Temsilcilik Binası’nın hayırlı olmasını dileyerek, ”Burası Altıparmak, yeni adı inşallah Atatürk Meydanı olacak. Çünkü stadyum yıkılacak, burası büyük bir meydan olacak. BTSO ile yıllardır her türlü projeye imza atıyoruz. Burada SSK binası vardı. Özel idareden aldık, şelaleyi ve tesisi yapmak için… Sonrasında hiç düşünmeden BTSO’ya devrettik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X