BTSO’ya rekor bütçe

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 2016 yılı bütçesi, 36 milyon 830 bin lira olarak belirlendi.

BTSO’ya rekor bütçe

ASLIHAN AYDIN

 

Odanın yılın son meclis toplantısını dün gece gerçekleştirdi. Hizmet binasındaki toplantıda, BTSO’nun 2016 yılı bütçesi 36 milyon 830 bin lira olarak belirlendi. 

Bu rakam Oda tarihinin en yüksek bütçesi olarak kayıtlara geçti. Personel giderlerine 11 milyon 163 bin lira, eğitim ve fuar giderlerine 1 milyon 55 bin lira ayrıldı. BTSO Başkanı İbrahim Burkay konuşmasında, bu yıl iş dünyasına karşı olan sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hayata geçirdikleri tüm projeler için öz kaynakları kullandıklarını anlatan Burkay, Gökmen-Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi’nde ihalenin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. Burkay, 2016 yılının ilk aylarında projeye başlanmış olacağını vurguladı.

  

ZOR YILI GERİDE BIRAKTIK

Çok zor bir yılı geride bıraktıklarını anlatan İbrahim Burkay, “Siyasi istikrarsızlığın ve iki büyük seçimin yaşandığı bir yılda üçüncü çeyrekte yüzde 4 büyümeyi yakalamamız Türkiye’de büyük potansiyelin olduğunu gösteriyor.  2016 yılında inşallah istikrarın, huzurun ve barışın sağlandığı bir dönemi yaşarız” diye konuştu.

IŞIKSOY’A DESTEK

Işıksoy Tekstil’e yanan fabrikası nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Burkay, “Fabrikanın yanmasından sonra bana sektör içinden çok telefon geldi. İşadamlarımız ‘boyahaneye ihtiyacı varsa benimki onun sayılır, dokuma salonum onun sayılır’ dediler. Ben bunu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Işık’a ilettim. Çok mutlu oldu” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X