BTSO’ya ‘TOBB’ tebriği

BTSO’nun ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ olarak tasarlandığı Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ni gezen TOBB Başkanı, ”Burası Türkiye’ye büyük katkı sağlayacak. Vizyonundan dolayı Oda yönetimini kutluyorum” dedi.

BTSO’ya ‘TOBB’ tebriği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Hisarcıklıoğlu’na tesislerle ilgili bilgi verdi. Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ni BTSO Akademi projesi kapsamında ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ olarak tasarladıklarını belirten Burkay, “Geçmişte hastane olarak hizmet veren bu alanı artık ekonomi hastanesi olarak değerlendireceğiz” dedi.

İNGİLTERE VE FRANSA ÖRNEĞİ

Bu konuda İngiltere’nin Wilton Park ve Fransa’nın Insead örneklerini incelediklerini ifade eden Burkay, “Sadece Türkiye’deki yöneticiler değil, Ortadoğu ve Doğu Avrupa’daki üst düzey yöneticilerin de buradaki sertifika programlarımıza katılmalarını hedefliyoruz. Böylece Uludağ ve Bursa’nın marka değerine de katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

BURSA’DAN MÜTHİŞ ÜMİTLİYİM

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ni çok beğendiğini söyledi. Proje tamamlandığında Bursa’ya ve Türkiye’ye büyük katkı sağlayacağını anlatan Hisarcıklıoğlu, “Vizyonunuzdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi. BTSO öncülüğünde Bursa’da oda ve borsalar arasında örnek bir birliktelik oluştuğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, hem ülkemin, hem de Bursa’nın geleceği açısından ‘müthiş’ ümitli döndüğünü kaydetti. Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ndeki incelemelerin ardından Bursa’dan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X