BTTDD Bursa Şubesi’nden siyasi parti ziyaretleri

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Yönetimi, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu’yu ziyaret etti.

BTTDD Bursa Şubesi’nden siyasi parti ziyaretleri

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Eminlatif, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a kabulünden dolayı teşekkür ederek, başarı diledi. Salman’a Batı Trakya ve bölgedeki son gelişmelerle ilgili bilgi veren Eminlatif, AK Parti’de siyaset yapan Batı Trakyalılar arasında önemli noktalara gelen isimler olduğuna dikkat çekti. Ayhan Salman da, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerine devam edeceklerini vurgulayarak, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın önemine işaret etti.

BTTDD yönetiminin bir diğer ziyareti de MHP İl Başkanlığı’ydı. MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, değerli hemşehrileriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ali Eminlatif de, MHP İl Başkanlığı görevine yeniden seçilmesinden dolayı Topçu’yu kutladı ve ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X