BTTDD’den Çavuşoğlu’na ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Yönetimi, Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Hakan Çavuşoğlu’nu Çankaya Köşkü’ndeki makamında ziyaret etti.

BTTDD’den Çavuşoğlu’na ziyaret

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, kabullerinden dolayı teşekkür ettiği Çavuşoğlu’na, ”Başarılı milletvekilliğinizin ardından  bu göreve getirilmeniz bizleri çok mutlu etti. Sizinle bir kez daha gurur duyduk. Bu kadar üst göreve gelen ilk Batı Trakyalı ve derneğimizin eski başkanlarından biri olmanız bizlere çok farklı duygular yaşattı. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Batı Trakya’nın gururusunuz. Bir dönem başkanlığını yaptığınız derneğin yöneticileri olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Eminlatif, ayrıca Çavuşoğlu’nu 30 Temmuz Pazar günü Bursa Gündoğdu’da yapılacak ’18. Batı Trakyalılar Panayırı ve 12. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası’na davet etti.

SEVDAMIZ VE DAVAMIZ BELLİ

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu görevin kendisine verilmesinin aynı zamanda Batı Trakyalılara, Balkanlara güvenin bir tezahürü olduğunu söyledi. Bu nedenle kenetlenmek gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, ”Artık birbirimizden güç alacağız. Benim ön yargım yok. Farklı görüşler olabilir ama biz Batı Trakyalıların bu memlekete olan sevdamız, davamız belli. İnşallah Allah bizleri mahcup etmez” dedi. 

Çavuşoğlu, BTTDD heyetine Batı Trakyalılar Panayırı’na katılacağının ve bu organizasyona yönelik önemli desteklerin müjdesini vererek sözlerini noktaladı. Ziyaretin sonunda BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif, Çavuşoğlu’na üzerinde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve derneğin adı yazılı Bursa yapımı bir kılıç hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X