BTTDD’den tebrik

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif, derneğin eski şube başkanlarından AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görev almasını, Batı Trakya Türkleri olarak sevinçle k

BTTDD’den tebrik

Bakanlar Kurulu’nun hayırlı olması temennisinde bulunan Eminlatif, şunları kaydetti:

“Sayın Çavuşoğlu başarılı dernek başkanlığı ve milletvekilliğinin ardından bu önemli görevi de layıkıyla yerine getirecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Kendisi başta Batı Trakya ve Balkanlar olmak üzere dış Türkler konusunda çok donanımlı ve çalışkan bir isimdir. Türkiye’de yaşayan Batı Trakya Türklerinin sorunlarının çözümüne yıllardır önemli katkılar sağlamıştır. Sorunları, balkanları, en önemlisi de Batı Trakya’yı ve Türk-Yunan ilişkilerini çok iyi bilen bir hemşehrimizin, eski başkanımızın kabinede yer alması bizi çok mutlu etmiştir. Sayın Hakan Çavuşoğlu’na kendisiyle gurur duyduğumuzu belirtir, görevinde başarılar dileriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X