BTÜ’de 1.Lig sevinci

Tekirdağ’da adını finale yazdıran Bursa Teknik Üniversitesi voleybol takımı büyük bir başarıya imza attı.

BTÜ’de 1.Lig sevinci

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Voleybol Takımı, Tekirdağ’da düzenlenen üniversiteler arası müsabakaları ikinci sırada tamamlayarak 1.Lig’e yükseldi. BTÜ Voleybol Takımı, yedi üniversitenin katıldığı turnuvada Trakya Üniversitesi’ni 3-1, Namık Kemal Üniversitesi’ni 3-0 gibi rahat bir skorlarla geçti, Yalova Üniversitesi karşısında 3-0 kaybetmesine rağmen yarı finale yükseldi. Diğer grubu birinci olarak tamamlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile yarı finalde karşılaşan BTÜ rakibini 3-0 mağlup edip adını finale yazdırarak 1.Lig vizesi aldı.

YİNE BAŞARACAĞIZ

İkinci lig maçlarında ilk ikiye girerek Üniversiteler 1. Ligi’ne yükselme başarısı gösteren BTÜ Voleybol Takımı sorumlusu Okutman Canan Bastık, “Yeni bir üniversite olmamıza rağmen, bünyelerinde Spor Bilimleri Fakülteleri ile BESYO’ları barındıran iddialı rakiplerimizi bir bir eledik. Her zaman yanımızda olan üniversite yönetimimize teşekkürlerimizi sunarken, birinci lig müsabakalarında da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X