BTÜ’de öğrenci sayısı 2 kat arttı

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen merkezi yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki (BTÜ) lisans öğrenci sayısı yaklaşık ikiye katlandı.

BTÜ’de öğrenci sayısı 2 kat arttı

2015 yılına kadar beş bölümde lisans eğitim ve öğretimi veren BTÜ, 2015-2016 yılında yedi tane daha yeni bölüm açtı. 2015-2016 yılında toplam 12 bölümde lisans eğitimi verecek olan BTÜ böylece lisans öğrenci sayısını yaklaşık ikiye katlamış oldu.

Bursa Teknik Üniversitesi’ni tercih eden yeni öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Arif Karademir, “Bütün öğrencilerimizin en iyi bilgi ve mesleki yetkinlikle donatılması için BTÜ ailesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Üniversite’nin Yıldırım Yerleşkesi’nde kurulacak olan kayıt masalarında kayıt işlemlerinin 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşeceği belirten Prof. Dr. Arif Karademir, öğrencilerin belirtilen süre içerisinde başvurularını tamamlamaları gerektiğini hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X