BTÜ’den Işıklar’a yabancı dil desteği

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Işıklar Askeri Hava Lisesi arasında yabancı dil eğitimi konusunda bir protokol imzalandı. BTÜ, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde Işıklar Askeri Lisesi’nde de yabancı dil eğitiminde destek verecek.

BTÜ’den Işıklar’a yabancı dil desteği

BTÜ ve Işıklar Askeri Hava Lisesi arasında yapılan dil eğitimi konusundaki iş birliği görüşmeleri, düzenlenen törenle protokole bağlandı. BTÜ Rektörlük Binasında bulunan Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen törende, protokol metnine BTÜ adına Rektör Prof. Dr. Arif Karademir, Işıklar Askeri Hava Lisesi adına da Lisesi Komutanı Hv. Plt. Kur. Alb. M. Latif Özgen imza koydu. İmza töreninde, BTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Okt. Murat Bayrak ile birlikte Işıklar Askeri Hava Lisesi’nde görevli Hv. Öğr. Alb. Mehmet Demir, Hv. Öğr. Alb Rahim Sarı ve Hv. Öğr. Yzb. Eyüp Şahin’de hazır bulundu.

BTÜ Rektörü Prof. Dr. Karademir imza töreninde yaptığı konuşmada, BTÜ bünyesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu’nun üniversite öğrencilerine verdiği yabancı dil eğitiminin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına da yabancı dil eğitim hizmeti sunduğunu belirtti. Bu kurumlara verilen yapancı dil eğitim çalışmalarının son derece başarılı olduğu konusunda geri dönüşler aldıklarını ifade etti. Bu geri dönüşlerin kendilerini mutlu ettiğini de söyleyen Prof. Dr. Karademir, imzalanan protokol kapsamında Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencilerine BTÜ’nün yabancı dil eğitim desteği sağlayacağını ve bu desteğin de geleceğin subaylarının meslek hayatlarında büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X