BTÜ’den yurtdışında eğitim için fırsat

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ), dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olan AIESEC ile yurtdışı staj ve çalışma olanaklarını içeren bir protokol imzalayarak öğrencileri ve mezunlarına önemli bir fırsat daha sundu.

BTÜ’den yurtdışında eğitim için fırsat

Üniversite öğrencileri tarafından yürütülen ve 128 ülkede faaliyet gösteren AIESEC ile BTÜ arasında imzalanan protokol ile öğrencileri ve mezunlarına yurtdışı tecrübelerini arttırmaya yönelik yeni çalışmalara başladı.

Bursa Teknik Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlen törende protokole BTÜ adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çopur, AIESEC adına ise Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Öztürk imza koydu.

İmza Töreninde bir konuşma yapan BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çopur, üniversite öğrencileri ve mezunlarının kariyerlerinde yeni ufuklar açılmasına vesile olan AISEC ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Çopur sözlerinin devamında ise şöyle konuştu: “BTÜ yönetimi olarak, üniversite öğrencileri ve mezunlarına uluslararası alandaki sosyal sorumluluk projelerinde görev alma ve kurumsal staj imkânları sağlayarak, aldıkları eğitimi pekiştirmeleri konusunda fayda veren AIESEC,  üniversitemizin evrenselleşme çabalarına da katkıda bulunacaktır. Bu açıdan BTÜ’nün desteği daha da aratarak devam edecektir. Üniversitemizin sağlayacağı destek ile her yıl daha artan sayıda öğrenci ve mezunumuza uluslararası alanda tecrübe kazanmalarını sağlayacaktır.”  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X