BTÜ’nün Yıldırım Yerleşkesi açıldı

Bursa Teknik Üniversitesi’nin (BTÜ) 2015-2016 Akademik Yılı ve Yıldırım Yerleşkesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ve konuşmalarının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan tarafından yeni akademi

BTÜ’nün Yıldırım Yerleşkesi açıldı

Akademik yıl ve yeni eğitim binası açılışında konuşan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, bir ülkenin en büyük zenginliğinin insan, genç ve yetişmiş insan kaynağı olduğunu belirterek, BTÜ olarak nitelikli bir büyüme içerisinde olduklarını kaydetti. 

Karademir, “Kestel Çataltepe’de bulunan kampüs alanımızla ilgili kamulaştırma çalışmaları tamamlanmış, şahıs arazilerinin ödemeleri yapılarak tapuları alınmıştır. Çok hızlı şekilde kampüs yerleşke proje çalışmaları yapılmakta ve 2016 yılı ilk yarısında inşaatlara başlanması planlanmaktadır” dedi.

Refah Toplumuna Ulaşılmasında Proje Kültürü konulu ilk dersi veren Prof. Dr. Ersan Arslan da, refah toplumuna ulaşmada orta yüksek ve ileri teknoloji ürünlerin üretilmesi gerektiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X