BTÜ’ye yurt sözü

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti Bursa İl Başkanvekili Mustafa Sayılgan ve beraberindeki heyet dün Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti.

BTÜ’ye yurt sözü

Heyet ilk olarak öğle yemeğinde Rektör Karademir ve öğrencilerle bir araya geldi. Çavuşoğlu ve Arslan, öğrencilerden gelen talepleri dinlenirken, BTÜ’lü gençler hem bölümleri hem de geliştirdikleri projeler ile çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler ayrıca, üniversite kampüs alanı ve yakın çevresinde öğrenci yurtları açılması için talepte bulundu. Çavuşoğlu ve Arslan, yurt konusunun takipçisi olacaklarını ve ilgili mevkidaşlarıyla gerekli görüşmeleri yapacaklarını söyledi. Rektör Karademir ise 27 Şubat’ta BTÜ Mimar Sinan Yerleşkesinde düzenleyecekleri “Üniversite Yurt Çalıştayı” programıyla yurt konusunu tüm paydaşlarla birlikte ele alacaklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X