Bu birlikteliğe ihtiyacımız vardı

Güzel bir güçbirliği yaşandığını belirten Başkan Mestan, “Bu havayla inşallah Süper Lig’e de çıkacağız” dedi.

Bu birlikteliğe ihtiyacımız vardı

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, kulübe ciddi bir gelir getirecek destek kampanyasının camiayı yeniden kenetlendireceğine inandığını belirtirken, “Birlikte hareket ettiğimiz 2006 ve 2010 yıllarında nasıl birlikte güzel işlere imza attıysak yeniden aynı havayı yakaladık diye düşünüyorum” diye konuştu.

Bursaspor adına dün güzel gelişmeler yaşanırken, Başkan Mesut Mestan da olumlu havanın camiayı daha da kenetlendireceğine inandığını söyledi. Bursa iş dünyası, yerel yönetimler, esnaf odaları, akademik odalar, taraftarların desteğiyle 216 bin forma satışı karşılığı 21,6 milyon lira toplanması hedefiyle başlatılan kampanyanın camia adına güzel bir olay olduğunu belirten Başkan Mestan, “Camia için güzel bir gün. Bir araya geldiğimizi ve kenetlendiğimizi herkese gösterdik. 2006 ve 2010 yılında nasıl birlikte güzel işlere imza attıysak yeniden aynı havayı yakaladık diye düşünüyorum” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Bu birlikteliğe ihtiyacımız vardı” ifadelerini kullanan Başkan Mesut Mestan, “İnşallah bu havayla sezon sonunda da Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Güç birlikteliği takıma da olumlu yansıyacak diye düşünüyorum. Biz birlikte olursak başaramayacağımız iş yok. Gerçekten güzel gelişmeler oluyor. Kulübümüze destek olan Valimiz Yakup Canbolat’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a ve Bursa iş dünyasına teşekkür ediyorum. Güzel bir güç birliği oldu. Bundan sonra daha güzel günler yaşayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X