‘Bu canavarları lanetliyorum’

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Özgecan Aslan’ı vahşice, hunharca öldüren insanlıktan çıkmış insan suretindeki bu canavarları lanetliyorum” dedi.

‘Bu canavarları lanetliyorum’

Bakan Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından Mersin’de 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın yakılarak öldürülmesi davasının Adalet Bakanlığı tarafından yakından takip edileceğini açıkladı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileyen Bakan Bozdağ, “Özgecan Aslan’ın katilleri hakkındaki soruşturma ve kovuşturmanın her aşaması, Adalet Bakanlığı tarafından yakından takip edilecektir. Özgecan Aslan’ın öldürülüp yakılması, sadece canavarca bir hisle/vahşice/hunharca işlenmiş bircinayet değil aynı zamanda bir insanlık suçudur. Özgecan Aslan’ı vahşice/hunharca öldüren insanlıktan çıkmış insan suretindeki bu canavarları lanetliyorum. Özgecan Aslan’ı hunharca öldüren insanlıktan çıkmış bu katiller, yargı önünde hesap verecekler, hak ettikleri en ağır cezayı alacaklardır” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X