Bu çocuklar bir harika: 5-4

Vakıfköy’den çıkan gençlerin son kurbanı Galatasaray oldu. 5 as oyuncusunu Timsah Arena’daki maçın kadrosuna veren Bursaspor U 21, gol düellosunda Galatasaray’ı 5-4 mağlup ederek 16’da 16 yapıp şampiyonluk için geri sayımı başlattı.

Bu çocuklar bir harika: 5-4

ERKAN SAĞLIK

U 21 Ligi’nin zirvesine ambargo koyan Bursaspor’un son kurbanı Galatasaray oldu. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ndeki nefes kesen mücadeleye, Timsah Arena’daki maçın kadrosuna alınan 5 as oyuncusu Furkan Emre Ünver, Emirhan Aydoğan, Mert Örnek, Furkan Soyalp ve Kubilay Kanatsızkuş’tan yoksun çıkan yeşil beyazlılar, iki kez yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 5-4 galip ayrılmasını bildi. Bursaspor böylece üst üste 16.’cı galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmış oldu.

İSMAİL CAN ŞOV YAPTI

Maça Duhan Çağlar, Ekrem, Bünyamin, Rüştü, Murat, Sedat, Berkay, İsmail Can, Utku Türk, Berke Yılmaz ve Talha Çalışkan 11’iyle başlayan yeşil beyazlılar, 20’de Fatih’in golüyle 1-0 geriye düştü. 26’da Sedat Dursun ve 43’te Talha Çalışkan’ın golleriyle 2-1 öne geçen Bursaspor 45+1’de Uğurcan’ın beraberlik sayısına engel olamadı. İkinci devrenin başında inanılmaz goller kaçıran yeşil beyazlılar, 54’te İbrahim’in sayısıyla yine geriye düştü. Son 20 dakikada sahneye çıkan İsmail Can Çavuşluk, 70, 74 ve 89’da fileleri sarsın Timsah’ı 5-4’lük galibiyete taşıdı.  Yenilmezlik serisini 16 maça taşıyan Bursaspor U21 puanını 76’ya yükselterek maç fazlasıyla da olsa Fenerbahçe ile puan farkını 7’ye yükseltti. Yeşil beyazlılar önümüzdeki hafta ligde son yenilgisini aldığı Osmanlıspor ile Ankara’da karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X