Bu çocukta çok iş var!

Mersin ağlarını 2 kez sarsan 1.90’lık Kubilay Kanatsızkuş bu sezon 36 maçta 30 gol atmayı başardı.

Bu çocukta çok iş var!

Süper Lig’in son haftasında Mersin İdmanyurdu’nu 5-2 mağlup eden Bursaspor’da karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan genç isim Kubilay Kanatsızkuş, bu sezon çıktığı 36 resmi maçta tam 30 gol kaydetti. Mersin ağlarını 2 kez sarsan 1.90’lık dev forvet, U-21 takımının şampiyonluğunda da büyük pay sahibi olmuştu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ligde Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında da 11’de sahaya sürdüğü Kubilay, gösterdiği performansla kendisine olan güveni boşa çıkarmadı. 

A TAKIMDA 4 GOL

U-21 takımıyla çıktığı 27 maçta 25 kez fileleri havalandıran Kubilay, A takımda ise Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda görev aldığı 7 maçta 4 gol kaydetmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl profesyonel sözleşme imzalanan genç oyuncunun Bursaspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Kubilay Kanatsızkuş’u yeni sezon kadrosunda tutmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncu bu sezon U-19 Milli Takımının Avrupa Şampiyonası elemelerinde İtalya ile oynadığı maçta da 1 gol kaydetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X