Bu da mı kırmızı değil Yıldırım!

Marcelo önce Harun’un ayağına kasıtlı bastı, ardından Aziz’in boğazına sarıldı.

Bu da mı kırmızı değil Yıldırım!

İlkyarının son saniyelerinde sahanın içi karıştı. Beşiktaş’ın atağında Marcelo, topu kontrol eden Harun Tekin’in ayağına uzun süre bastı. Harun acılar içersinde yerde kalırken, bütün futbolcular adeta birbirine girdi. Bu sırada aynı Marcelo, Aziz’in boğazını da sıkmasına rağmen hakem Bülent Yıldırım bu pozisyonu sarı kartla geçiştirdi. Yıldırım, aynı pozisyonda topu yede vurduğu gerekçesiyle Harun’a da sarı kart gösterdi. Bülent Yıldırım’ın penaltı kararları da oldukça tartışıldı.

 

Onlar da isyan etti 

Hakem Bülent Yıldırım’ın kararları dünün en çok tartışılan konularındandı. Eski hakem Ahmet Çakar sosyal medya hesabından ‘Efendi Beşiktaş, bu gece Bülent efendi ile kazandı. Bu nasıl penaltı ayıp ayıp, Bülent Yıldırım sen nasıl hakemlik yapıyorsun, Marcelo’yı nasıl atmayıp sarı kartla kurtarıyorsun, utan yazık’ diye yazdı. Bir çok yorumcu da hakem Yıldırım’ın kararlarını hatalı buldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X