Bu destek unutulmaz

Demet Akalın’ın proje önderliğini yaptığı, ‘köy okulları için kitap toplama kampanyası ve kütüphane kurulumu projesi’ ilk meyvelerini verdi.

Bu destek unutulmaz

PANKARTLI TEŞEKKÜR

2 ay önce hayata geçirilen proje kapsamında toplanan kitaplardan oluşturulan kütüphane, Kayseri’nin Kirazlı köyü ilkokulunda açıldı. Açılışta hazır bulunan ve mutlu görüntüler sergileyen öğrenciler, projenin önderi Demet Akalın’a olan sevgilerini hazırladıkları posterlerle gösterdi. Okulda bulunan 300 öğrenci, açılışta Demet Akalın şarkıları söyledi.

ÇOCUKLAR İÇİN VARIM

Projeyle ilgili görüşlerini dile getiren Demet Akalın, ‘Bu kadar özel bir sosyal sorumluluk projesinin içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Çocukların eğitimi söz konusu olduğunda elimden gelen tüm desteği vermeye her zaman hazırım’ dedi. Akalın, bundan sonra da bu tür sosyal çalışmalara imza atmaya devam edeceğini ifade etti.

Bir alkış da İmirzalıoğlu’na

Demet Akalın gibi Kenan İmirzalıoğlu da eğitime destek verdi. Oyuncunun, Mimar Sinan tarafından Kanuni Sultan Süleyman döneminde yapılan ‘Cihangir Münir Özkul İlköğretim Okulu’na bir kütüphane yaptırdığı ortaya çıktı. İmirzalıoğlu’nun kütüphane için 20 bin TL harcadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X