Bu e-postalara dikkat! EGM’den önemli uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), EUROPOL’den ya da İçişleri Bakanlığı’ndan gönderildiği izlenimi veren, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ismi kullanılan ve dolandırıcılık niyeti ile atılan mailler hakkında uyarıda bulundu.

Bu e-postalara dikkat! EGM’den önemli uyarı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), kamuoyuna yaptığı açıklamada dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Son dönemlerde “[email protected]” ve “[email protected]” adreslerinden vatandaşların e-postalarına emniyet ve EUROPOL’den gönderildiği izlenimi verilen e-postalar atıldığı açıkladı.

Bu e-postalara dikkat! EGM'den önemli uyarı - 1

EGM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bu e-postaların zararlı yazılım içerdiği ve dolandırıcılık maksadı ile yapıldığı vurgulandı.

Bu e-postalara dikkat! EGM'den önemli uyarı - 2
İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X