Bu Final kaçmaz!

Başkan adaylarının bu akşam Divan Kurulu’nda yapacağı konuşmaların canlı yayınlanacağı programda kongre öncesi son gelişmeler masaya yatırılacak.

Bu Final kaçmaz!

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen FİNAL programı bu akşam yine fark yaratacak. K.Karabükspor’u 7-1 gibi tarihi skorla mağlup ederek 4.’lük umudunu sürdüren Bursaspor nereye koşuyor? Çarşamba günkü Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan yeşil beyazlılar Karadeniz’den de 3 puan çıkarabilecek mi? Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul öncesinde başkan adayları Recep Bölükbaşı, Timur Noyan, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan’ın bu akşam Divan Kurulu’nda yapacakları konuşmalar Kültürpark’tan gerçekleşecek canlı yayınlarla Olay TV ekranında izleyicilerle buluşacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay ve Beytullah Süat stüdyodan, Cevdet Altınel ile Erkan Sağlık ise Divan Kurulu toplantısından gerçekleşecek bağlantılarda son gelişmeleri değerlendirecek.

20.15 CANL

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X