Bu fırsatı kaçırmayın!

Mazars Denge Bursa Ofisi, iş dünyası temsilcilerine 7143 Sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’un vergi mükelleflerine getirdiği fırsat ve kolaylıklarını anlattı.

Bu fırsatı kaçırmayın!

Mazars Denge Yönetim Kurulu Üyesi Yeminli Mali Müşavir (YMM) Şevki Boran, Podyum Davet’teki seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Mazars Denge’nin 80 ülkede ofisleri olduğunu ve 1977 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Boran, farklı illerde 7 şubelerini olduğunu belirterek, “Aralarında yabancı ortaklıkları da olan bin dolayında firmaya vergi, denetim, muhasebe ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Bu seminerde yeni çıkan 7143 sayılı kanunun sağladığı avantajları anlatmak istedik” dedi.

Boran, borç yapılandırmasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi. Açılış konuşmasının ardından, firmanın İstanbul Vergi Bölümü Başkanı YMM Mustafa Tan ve Vergi Ortağı YMM Ferrah Sefer Varlık Barışı olarak da adlandırılan 7143 sayılı kanunla getirilen matrah ve vergi arttırımı için yapılacakları ayrıntıları ile anlattı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X