‘Bu forma herkese kısmet olmaz’

Bursaspor’un kadrosuna kattığı İsmail Konuk, ilk mesajını OLAY Spor aracılığıyla verdi…

‘Bu forma herkese kısmet olmaz’

28 yaşındaki tecrübeli stoper, ‘Şampiyonluk yaşamış büyük bir kulübe geldim. Taraftar beni çok heyecanlandırıyor. Bursaspor taraftarının önünde oynayıp da dizleri titremeyen yoktur’ diye konuştu. 

Bursaspor’un Akhisar Belediyespor’dan kadrosuna kattığı İsmail Konuk, büyük bir heyecan yaşıyor… Duygularını OLAY Spor aracılığıyla paylaşan tecrübeli stoper, Bursaspor’dan transfer teklifi geldiğinde çok heyecanlandığını ve düşünmeden kabul ettiğini belirterek, ‘Bu forma her futbolcuya kısmet olmaz. Sonuçta şampiyonluk yaşamış büyük bir kulübe geldim. Heyecanlıyım. Yakın zamanda da takım arkadaşım Merter Yüce ile birlikte gelip imza atacağız’ diye konuştu.

TARAFTAR MÜKEMMEL

Bursaspor taraftarının Türkiye’de 1 numara olduğuna dikkat çeken 28 yaşındaki futbolcu, ‘Bursa’ya anlaşmaya geldiğimde beni çok iyi karşıladılar. Farklı bir camiaya geldiğimin farkındayım. Her şeyden çok taraftar beni heyecanlandırıyor. Özellikle Teksas tribünü. Timsah Arena’da oynadığımız maçta yaptıkları tezahüratlarla tüylerim diken diken olmuştu. Şunu net olarak söyleyebilirim Bursaspor taraftarının önünde oynayıp da dizleri titremeyen yoktur’ dedi.   

HEDEFLERİM VAR

Yeşil beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını kaydeden İsmail, şöyle devam etti:

“Hamza hocam bana Denizlispor ve Akhisar Belediyespor’da çok güvenmişti. Ben Bursaspor formasıyla hem Hamza Hamzaoğlu’nun hem de camianın güvenini boşa çıkarmayacağım. O yüzden daha fazla çalışacağım. Benimde her futbolcu gibi hedefim var. O da Milli Takım. Bursaspor’dan Milli Takım’a gitmek daha kolay. Çünkü Bursaspor büyük bir kulüp. Her zaman göz önünde. O yüzden bu forma benim için çok büyük şans.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X