‘Bu formanın hakkını vereceğiz’

Son haftaların aksine bu kez savaşacaklarını belirten Fransız teknik adam ‘Futbolcularımdan istediğim şey, takım olarak hareket etmeleri ve bu maçın öneminin farkında olmaları. Biz bu taraftara layık olmalıyız’ diye konuştu.

‘Bu formanın hakkını vereceğiz’
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Beşiktaş karşısında iyi bir sonuç alacaklarını söyledi. ‘Özel bir maç bizi bekliyor’ diyen Fransız teknik adam ‘Dev bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçmişi ve tarihi açısından önemli bir mücadele. Oyuncularımın bu maçın hakkını vereceğini düşünüyorum. Onlardan istediğim şey, bu maçta savaşmaları, takım olarak hareket etmeleri ve bu maçın öneminin farkında olmaları. Eminim ki bu maçın hakkını verecekler ve sahada ona göre davranacaklar.’ diye konuştu.
 
İLK YARIDA YAPTIK
 
Oyuncularından beklentisinin, seviyelerini ve oyuna katılımlarını yükseltmeleri olduğunu belirten Fransız çalıştırıcı şunları söyledi:
 
‘Ben daha önce defalarca bunu söyledim ama tekrar etmekte fayda görüyorum. Bizimkisi gibi bir taraftar grubunu, tribünleri hayatımda daha önce hiç görmedim. Dolayısıyla bu taraftarların da bu tribünlerin de takımın daha fazla savaşmasını ve savaşma ruhunu daha fazla ortaya koymasını hak ettiğini düşünüyorum. Ligin ilk yarısında yaptığımız şey tam olarak buydu. Şimdi buna geri dönmeliyiz’
 
HERKESE HATIRLATTIM
 
‘Oyuncularımla toplantılar yaptım. Onlara şunu hatırlatmaya çalıştım. İlk yarıda iyi sonuçlar almıştık çünkü takımdaki herkes bütün katılımını ve bütün konsantrasyonunu takımın başarısına endekslemişti. Kulübümüze, taraftarımıza sadık olmak için ve onlara mutluluk verebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlardı. Biz de bu sonuçları almıştık. Onlara bu dönemi hatırlatmaya çalıştım. Son dönemde aldığımız sonuçlar, bizde değişen bir şeylerin göstergesi ve yansıması. Biz geri dönmeliyiz. Aynı şevk ve istekle çalışmaya geri dönmeliyiz ki ligin ilk yarısındaki gibi sonuçları elde edebilelim.’
 
Hedefimiz belli
 
Paul Le Guen, ligi ilk 9 içersinde tamamlamak istediklerini açıkladı.
 
Ligdeki hedeflerinin belli olduğunu ifade eden Paul Le Guen ‘İlk yıl için hedefimi puan tablosunun ilk bölümde takımı konumlandırmak olarak açıklamıştım. Hala bu şansımızın devam ettiğini düşünüyorum ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bunu da henüz yeni kurulan bir takım olduğumuzu hesaba katarak bu şekilde açıklamıştım. Son 2 aydır kötü sonuçlar silsilesi yaşadığımız aşikar. Bunu inkar edemem ama eminim ki yakın zamanda tekrardan toparlanacağız. Bu bana bağlı, takıma bağlı ve herkese bağlı. Ama benim genel olarak en fazla istediğim şey şu; oyuncularımın sahadan ayrılırken, maçlar her bittiğinde başları dik ve gururlu bir şekilde sahayı terk edebilmeleri. Tekrardan taraftarın saygısını kazanmaları.’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X