‘Bu galibiyete ihtiyacımız vardı’

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, 2-0’lık Finlandiya maçı sonrası “Yolun sonunda Dünya Kupası’na katılacağımıza inanıyorum” dedi.

‘Bu galibiyete ihtiyacımız vardı’

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Finlandiya karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle ilgili “Buna ihtiyacımız vardı” dedi… 

TFF Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hafta başından bu yana Antalya’da Milli Takımı yalnız bırakmayan Çağlar, “Grupta belki istediğimiz yerde değiliz ama yolun sonunda Dünya Kupası’na katılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Mustafa Çağlar, maçla ilgili de Ay yıldızlı oyuncuları kutlayarak başladığı konuşmasında, “Futbolcularımız gösterdikleri mücadelenin karşılığını aldılar. Biz Fatih Terim hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antalyalı futbolseverlere de teşekkür ediyorum. Milli Takımımızı en iyi şekilde desteklediler. Kosova’dan sonra Finlandiya galibiyeti gerçekten güzel oldu. Kalan maçlarımızı da kazanıp 2018’de yer almak istiyoruz” dedi.    

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek

A Milli Takımımız’ın Finlandiya ile oynadığı maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Erdoğan’ın yanı sıra müsabakayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruu üyeleri ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, atılan goller sonrası büyük sevinç yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X