Bu gece coşmak lazım

A Milli Takımımız, EURO 2020 yolunda kritik Arnavutluk maçına çıkıyor 

Bu gece coşmak lazım

H Grubu’nda Fransa’nın önünde lider olan Şenol Güneş ve öğrencileri, saat 21.45’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak mücadeleyi de kazanıp önemli bir engeli daha aşmayı planlıyor. 

A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda bugün oldukça kritik bir maça çıkacak. Grupta oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi alan ve averajla liderlik koltuğunda oturan ay yıldızlılar, İstanbul’da ağırlayacağı rakibini eli boş görmek istiyor. 4. sıradaki rakibinin iddiasını da sonlandırmayı hedefleyen A Milli Takım, Arnavutluk’la saat 21.45’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Alin Hategan yönetecek. 

ÇIKIŞ DEVAM ETSİN

Grupta başarılı bir performans sergileyen ve zirveyi ele geçiren ay yıldızlılar, zorlu Fransa deplasmanı öncesinde Arnavutluk karşısında hem 3 puan hem de moral bulmak için sahaya çıkacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’le çıkışa geçen A Milli Takım, 2019 yılında oynadığı 8 maçta 7 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Bu başarılı grafiği Arnavutluk karşısında da sürdürmek isteyen ay yıldızlılar, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılması halinde Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesinde oldukça büyük bir avantaj elde edecek ve Fransa ile pazartesi günü final niteliği taşıyan bir maça çıkacak.

21.45/TRT1 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X