Bu gece sahura kalkıyoruz… İşte Bursa için iftar ve sahur vakitleri…

En mübarek ay olan Ramazan sonunda geldi. İlk sahur ve oruç için heyecan dorukta… Bu gece milyonlarca kişi ilk sahurunu yapacaklar. Müminler gece kalkıp sahur edip ilk oruçlarını tutacaklar. Ramazan İmsakiyesi için arayışlar başladı. ‘iftar vakti, sahur ve imsak saati kaçta?’ sorusu yoğun bir şekilde aratılıyor.

Bu gece sahura kalkıyoruz… İşte Bursa için iftar ve sahur vakitleri…

Ve en hayırlı ay sonunda geldi. Kur’an-ı Kerim’in indiği ay olan Ramazana giriyoruz. Bu gece milyonlarca Müslüman ilk sahurunu yapıp niyet edip ilk orucunu tutacak. Yüz binler şimdi imsak vakitlerini merak ediyor. Müslüman vatandaşlar ‘İftar vakti, sahur ve imsak saati kaçta?’ sorusuna cevap bulmaya çalışırken bir yandan da ‘Ramazan ayı bu gece mi başlıyor?’ sorusunu yöneltiyor.

2020 yılı Ramazan ayı başlangıcı 24 Nisan 2020 Cuma gününe denk geliyor. Ramazan ayı 23 Mayıs’a kadar devam edecek. Ramazan Bayramı’nın birinci günü ise 24 Mayıs 2020…

Bursa için bu gece sahur vakti saat 04.32’de doluyor… Ramazan ayının ilk gününde iftar saati ise 19.58…

İL İL RAMAZAN İMSAKİYESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X