Bu gençler Bursaspor’un kurtuluşu!

Bırakın milyon Euro’luk transferler yapmayı, Vakıfköy’de yeşil beyazlı forma için savaşacak cengaverler var

Bu gençler Bursaspor’un kurtuluşu!

U-21 takımı şampiyon olarak camianın gururu olurken, Hamza Hamzaoğlu’nun son maçlarda gençlere kucak açması alkışlandı. Mersin maçında sahada bambaşka bir Bursaspor olacak.

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonunu Mersin İdmanyurdu maçıyla kapatacak olan Bursaspor’da genç oyuncuların formu ve U-21 takımının şampiyonluğu gelecek adına camiaya ümit verdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun son haftalarda şans tanıdığı genç isimler kısa süre forma bulmalarına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Konyaspor maçında Mert Örnek son vuruşlarda etkisiz olsa da oyuna katkısıyla yeni sezon için ‘bende varım’ mesajı verdi. Sağ açık, sol açık, sağ bek ve forvette oynayabilen Mert, Hamza Hoca’nın elini oldukça güçlendirecek.

BİR ALKIŞ DA HAMZAOĞLU’NA

Mücadelenin 79. dakikasında oyuna dahil olan Emirhan Aydoğan asıl mevkisi olmamasına rağmen sol açıkta başarılıydı. Maçı 1 şut girişimiyle tamamlayan genç oyuncu, altyapı antrenörlerinin en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Cumartesi günü ilk olarak U-21 maçında boy gösteren ardından Timsah Arena’da Konyaspor’a karşı son bölümlerde şans bulan Furkan Soyalp de artık daha sağlam geldiğini cümle aleme gösterdi. Hamza Hoca, 1-1’lik maçta Furkan Emre Ünver, Utku Türk ve Yunus Öz’ü de 18 kişilik kadroya dahil etmişti.

HELAL OLSUN TURAN ŞEN’E

2014-2015 sezonunda averajla Galatasaray’a kaptırdığı şampiyonluğu bu sezon elde eden Turan Şen yönetimindeki Bursaspor U-21 takımı ise camianın gururu oldu. İçeride, dışarıda bütün rakiplerinin korkulu rüyası olan yeşil beyazlı gençler, Vakıfköy’de bir dönem bozulan gidişatın tekrar yoluna girdiğinin göstergesi oldular. Özellikle Kubilay Kanatsızkuş, attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olurken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Mersin maçında birçok genç isme ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X