Bu gençlere güvenilir: 1-1

Yeni sezona transfer tahtası kapalı olduğu için genç oyuncular ağırlıklı kadroyla hazırlanan Bursaspor’da altyapı patentli futbolcuların Balıkesirspor karşısındaki performansı umut verdi.

Bu gençlere güvenilir: 1-1

Transfer tahtası kapalı olması nedeniyle kadroya henüz yeni isim katamayan ve hazırlıklarını genç oyuncular ağırlıklı sürdüren Bursaspor, ilk hazırlık maçında kendisi gibi TFF 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’la 1-1 berabere kaldı.

Geçtiğimiz hafta başında Afyon’da kamp planlayan ancak bir oyuncusunun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle kampı iptal ederek hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdüren yeşil beyazlılar, ilk hazırlık sınavında rakibiyle Balıkesir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Özellikle genç futbolcuların kendilerini gösterme fırsatı bulduğu maçın hemen başında Bursaspor, Özer’le yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

GOL ARADI AMA…

Genç oyuncuların istekli bir görüntü sergilediği maçın pozisyon üretmeye başlayan Bursaspor, 9’da Çağatay’ın kaydettiği golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak, 35’te Cemal Emir Dede skora denge getirdi: 1-1.

İlkyarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada 52’de Tuğbey’in kaydettiği güzel gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmazken yeşil beyazlılar, bu devrede Batuhan Kör, Burak Altıparmak ve Tuğbey’le rakip kaleyi yokladı.

Rakibine pozisyon şansı vermeyen Bursaspor, gol de bulamazken, karşılaşma 1-1’lik skorla tamamlandı.

2 farklı 11 sahada

Antrenör Musa Öztürk yönetimindeki yeşil beyazlılar, ilkyarıda Ataberk, İsmail Çokçalış, Ahmet Furkan, Cüneyt, Rüştü, Ramazan, Recep, Özer, Eren, Çağatay ve Ali 11’iyle mücadele etti.

Maçta 37’de başına darbe alan Rüştü Hanlı oyundan çıkarken, yerine Furkan Emre Ünver girdi. Bursaspor’da karşılaşmanın ikinci yarısına ise Deniz Aydın, Ozan İsmail Koç, Abdullah Tazgel, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Burak Altıparmak, Emirhan Aydoğan, Mustafa Çalışkan, Tuğbey Akgün, İsmail Can Çavuşluk ve Batuhan Kör 11’iyle sahaya çıktı.

Bursaspor’da mücadelenin 78. dakikasında Berat Altındiş ve Vefa Temel oyuna dahil oldu.

Kamat da izledi

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yarınki olağanüstü genel kurulda başkanlığa tek aday olan Erkan Kamat da takip etti. Kamat ve yönetim kurulu listesinde yer alan isimler mücadelede takımı yalnız bırakmadılar.

Özer kaptan çıktı

Geçtiğimiz sezon play-off ikinci maçı öncesinde disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan ancak, yeni sezon öncesinde takımdan ayrılmayan Özer Hurmacı, mücadeleye ilk 11’de başladı. Hazırlık kampının en istekli isimleri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, sahaya da kaptan olarak çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X