Bu gidiş nereye?

Bursaspor, ilk yarının aksine ikinci yarıda tam tersi bir fotoğraf sergiliyor.

Bu gidiş nereye?

Ligin ilk yarısında 16 maçta aldığı 27 puanla 5. sırada tamamlayan Bursaspor, ikinci yarının başlamasıyla birlikte oynadığı 5 maçta sadece 1 beraberlik alarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Sezona bomba gibi giriş yapan yeşil beyazlılar, ilk 5 haftada aldığı 4 galibiyet 12 puanla zirvenin ortağı olmuştu. 12. haftada Galatasaray’a deplasmanda 3-1 mağlup olarak inişe geçen yeşil beyazlılar, daha sonra istikrarlı bir grafik çizemedi.

DEĞİŞİKLİK YARAMADI

Son galibiyetini 19 Aralık 2016 tarihinde Antalyaspor’u Timsah Arena’da 2-1 mağlup ederek alan yeşil beyazlılar o gün bugündür 3 puanı bir arada göremedi. Bu çöküşünü Ziraat Türkiye Kupası gruplarından çıkamayarak da sürdüren yeşil beyazlılarda Boban Jovic, Bogdan Stancu ve Onur Atasayar’ın transferlerinde ligin ikinci yarısı için çahre olamadı. İstatistiklerde adeta dip yapan Timsah’ta teknik adam konusunda Hamza Hamzaoğlu-Mutlu Topçu değişikliği de işe yaramadı.

AŞAĞIYA DOĞRU İNDİ

Bursaspor ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte oynadığı 5 maçta 2 gol atarken, kalesinde ise 6 gol görerek ilk yarının tam tersi bir fotoğraf sergiledi. Puan sıralamasında iyice gerileyen yeşil beyazlılar, küme düşme hattına iyece yaklaştı. Bursaspor 5 maçlık periyotta Trabzonspor’a 2-1, Adanaspor’a 1-0, Medipol Başakşehir’e 1-0, Kayserispor’a 2-0 yenilirken, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak sadece 1 puan alabildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X