Bu gurur Bursa’nın!

Yüzme Antrenörü Murat Konak ve görme engelli sporcusu Ömer Güleç önce milli takım kampında, ardından Almanya’daki kota yarışlarında dünya şampiyonası vizesi arayacak.

Bu gurur Bursa’nın!

Bursa Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü’nün başarılı yüzme antrenörü Murat Konak milli takıma abone oldu. Çalışmalarıyla Bursalı görme engelli yüzücülerin de ufkunu açan Murat Konak, bu yıl 3. kez Görme Engelliler Yüzme Milli Takımı’nın kampına davet edildi. Murat Konak, mart ayında Alanya’da gerçekleştirilen Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Bursa Timsahlar Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ömer Güleç ile birlikte 28 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak milli takım kampına katılacak.

HEDEF MEKSİKA

Ankara TOHM’da yapılacak Yüzme Milli Takım kampında yer alacak 5 antrenör arasında bulunan Murat Konak ile yine 8 sporcudan biri olan 15 yaşındaki Ömer Güleç, kampının son günü Almanya’ya gidecek. Berlin’de 4-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek kota yarışlarında mücadele edecek olan Ömer Güleç’in hedefi eylül ayında Meksika’da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasına vize alabilmek. Antrenörleri Murat Konak’ın bu yıl 3. kez milli takıma davet edilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Bursa Yıldız Kulaçlar Yüzme Kulübü Başkanı Enis Uluş, “Hem antrenörümüz, hem de sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kulüp olarak Bursa yüzmesine hizmetimiz devam edecek” dedi.

Bursalı yüzme antrenörü Murat Konak, mayıs ayında Ordu’da yapılan Türkiye Görme Engelliler Yüzme Milli Takımı’nın 10 günlük kampına, sporcuları Ömer Güleç ve Sümeyye Bayram ile birlikte katılmıştı. Konak, bu kez Ömer Güleç’le dünya şampiyonası yolculuğuna çıkıyor. Ömer Güleç’in Almanya’da kota alacağına inandığını belirten Murat Konak, Sümeyye Bayram’ın da önümüzdeki yıllarda Uluslararası arenaya çıkacağına inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X